You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Условия за Смяна и Връщане

УСЛОВИЯ за СМЯНА

Клиента има право да замени закупената стока в срок до 14 дни от датата на получаването й при условие, че върната стока е неизползвана и са спазени условията за връщане.
За смяна на стока, може да използвате формата „Връщане на стоки”, като в полето за детайли уточните желанието си за смяна, да уточните писмено с върнатата стока желанието си или да се свържете с нас на тел: 0886604764 за уточняване на подробностите.

УСЛОВИЯ за ВРЪЩАНЕ 

Закупена стока може да бъде върната съгласно чл.55, (1) от Закона за защита на потребителите в срок от 7 (седем) дни от датата на получаването, ако са спазени следните условия:

 1. Стоката не е използвана или с нарушен търговски вид.
 2. Стоката да бъде с оригиналната опаковка, ненарушена цялост и функционалност и фабричните етикети не са премахнати или повредени. 
 3. Стоката да бъде придружена със съответния документ - касов бон, издадена фактура или квитанция за наложен платеж.
 • Ако някое от гореизброените условия не е изпълнено, Топ Спорт ЕООД си запазва правото да не приеме връщането на продукта.  
 • В случай на връщане на стока е необходимо да попълнете формата „Рекламация”.
 • Съгласно Закона за Защита на Потребителите, Топ Спорт ЕООД възстановява на Клиента стойността на върнатата стока в срок от 14 дни, считано от датата на връщане на стоката. 
 • При връщане на стока, на Клиента се възстановява само стойността на върнатата стока.
 • Безплатно връщане!

УСЛОВИЯ за РЕКЛАМАЦИЯ
Съгласно Закона за Защита на Потребителите и правилата за търговия, Клиента има право на Рекламация при следните условия:

 1. Доставената стока не съответства на заявената от Клиента, което може да се установи с обикновен преглед. 
 2. Констатирани липси или дефекти на стоката в момента на получаването.
 3. Цената за стоката, която Клиента трябва да заплати не съответства с обявената цена в сайта, като Клиента се съобразява със следното: 

Стойността на доставката не е включена в цената на стоките.

 • На рекламация не подлежи стока, за която клиента е бил предварително предупреден за несъответствие на размер или цвят.
 • Суми по рекламации се възстановяват само след получаване на върнатият продукт и след потвърждение на исканата рекламация.
 • Съгласно Закона за Защита на Потребителите, Топ Спорт ЕООД възстановява на Клиента стойността на върнатата стока в срок от 14 дни, считано от датата на връщане на стоката. 
С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, Вие като Клиент 
се съгласявате и приемате тези условия. Ако не сте съгласни с посочените условия, моля не използвайте този сайт.