You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Условията за Ползване и Поверителност

 

 Поверителност 

Ние имаме респект към поверителността на вашата лична информация. Данните в профила Ви, се използват за ваше удобство при изпращане на необходима или пожелана от вас информация с e-mail и за изпълнение на ваши поръчки. Ние не разпространяваме по никакъв начин вашите лични данни, както и информация за поръчаните от вас продукти и услуги.

Във връзка с регламента General Data Protection Regulation ("GDPR") за защита на личните данни, вашите данни (имена, телефон, адрес и електронна поща), са нужни за изпълнение на вашите поръчки през електронния магазин. Те не се използват за други цели. Електронна поща, се използва за да Ви информираме за нови продукти и промоции само в случай, че сте абонирани за нашият бюлетин. Ако не желаете да получавате информация от нас, може да се откажете от Бюлетина, като влезнете в акаунта си, секция "Информационен бюлетин".

За да сме сигурни, че политиката и действията ни са в съответствие с Регламентa GDPR, бихме искали да Ви помолим да прегледате и редактирате информацията в личния си профил. Ако искате акаунтът и личните Ви данни да бъдат изтрити от базата ни данни, моля свържете се с нас. В Закона, това е упоменато като „Правото да бъдеш забравен“. При следваща поръчка ще е необходимо да въведе данните си отново и ще се загуби историята на предишните ви поръчки.