You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Каска Bolle Millenium Soft Blue & Green

  • Марка: Bolle
  • Артикулен №: 30965
  • Наличност: В наличност
244.00лв

Защита, комфорт и здравина са основните ключови характеристики на новата каска Millenium. Със своята хибридна обвивка, постоянната вентилация и Click-to-fit® система за прецизно пасване на размера на главата, тази нова каска предлага нестравнима лекота. Откъм комфорт, Millenium е оборудван със свалящи уши, миеща кожена подплата и магнитна закомпчалка на каишката под брадичката (новата фукнция на Bolle) за ултра-бързо отваряне и затваряне.

REMOVABLE EAR PADS: Повечето от каските на Bolle® разполагат с премахващи вътрешни слоеве, които могат да се изперът.

CLICK TO FIT SYSTEM: Със системата за Click-To-FitTM, можете да регулирате размера много прецизно. Можете да затегнете или разхлабите шлема, за да пасне идеално.

HYBRID SHELL: Правилният материал на правилното място: 
• ABS черупката на върха въздейства и защитава при сблъсък.

DETACHABLE WASHABLE LINING: Повечето от каските на Bolle® разполагат с премахващи вътрешни слоеве, които могат да се изперът.

AUDIO KIT: Нашият комплект от аудио система предлага голям стерео звук с дистанционно за бързо и лесно управление на звука. Супер тънки високоговорители са вмъкнати директно в Bolle® наушниците, така че не може да ги загубят. * Audio комплекта се продава отделно.

AIR EXTRACTOR: Отворена вентилация осигурява постоянна циркулация на въздуха, докато регулируемата на върха на шлема ви позволява да контролира количеството на идващия въздух, за максимален комфорт.

Тегло: 485 грама.

Overall Rating 0

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар
Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър
За сигурност