You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За нас

Нашата компания Топ Спорт ЕООД е основава през 1995 година в град Перник, където откриваме първия си физически магазин и до ден днешен имаме възможността да предложим на жителите на града, широк избор на спортни стоки на топ марки, като Adidas, Nike, Puma, Reebok, Under Armour, 4F и други. През годините се разрастваме с отварянето на още магазини в град София, к.к. Боровец и к.к. Слънчев Бряг. Всеки магазин е специализиран и може да откриете спортни стоки, като екипировка за ски и сноуборд на к.к. Боровец или летни модели на к.к. Слънчев Бряг.

През 2014 година създаваме своя електронен магазин, където успяваме да достигнем до повече хора интересуващи се от нашите предложения. В нашия онлайн магазин topsports.bg, можете да откриете цялата гама спортни продукти, които предлагаме и да поръчате лесно и удобно. През годините сме изградили доверие в нашите клиенти, като това да ги обслужим професионално и да им предложим продукти на достъпни цени, което е причината да се връщат отново и отново при нас.

Ние от Топ Спорт се стремим Вие да получите най-доброто, по най-добрия начин, независимо дали ще е от нашия онлайн магазин или някой от физическите ни магазини. За въпроси можете да ни потърсите на телефон или имейл.

  • Фирма: Топ Спорт ЕООД

  • ЕИК: 113549808

  • Седалище: гр. Перник 2300, ул. "Търговска" №22

  • МОЛ: Евгени Й. Тошев

  • Телефон+359 886 604 764

  • Имейлcontact@topsports.bg